Jäger zona - ledeno hladan Jägermeister
Vrelu atmosferu na West Herzegowina Fest rashladit će u Jäger zoni
tko drugi - nego ledeno hladan Jägermeister.
West Herzegowina Fest i ove godine će se održati na dobro poznatoj lokaciji, i kao i dosada program će se sastojati od dobre glazbe, priča i filmova. Na festivalu će biti prikazana 22 filma, nastupit će devet bendova, a u festivalskom fanzinu naći će se 32 kratke priče.

Bogatom programu festivala će se po prvi put pridružiti Jägermeister sa svojim narančastim kutkom. Dobro poznatu Jäger zonu ove godine imat će priliku posjetiti i svi prijatelji West Herzegowina Festa, upoznati mjesto opuštanja i druženja gdje će moći pronaći sve ono što im je potrebno za još bolji provod. U ovom šatoru teško da će iko moći odoljeti cool ležaljkama i tabureima namjenjenim za odmor od plesanja, i brojnim igricama kao što su stolni nogomet i pikado i brojnim drugim iznenađenjima. Vrelu atmosferu na West Herzegowina Fest rashladit će u Jäger zoni tko drugi - nego ledeno hladan Jägermeister.

Osim glazbe i odličnog provoda, ove godine u Jäger zoni svi uživaoci Jägera, mogu se prepustiti vještim rukama djevojaka koje će im isplesti razne vrste pletenica koje su ovogodišnji apsolutni trendi modni detalj, te jedan od najčešćih odabira festivalskih frizura djevojaka na festivalima diljem svijeta. Jäger zona je mjesto susreta svih mladih, gdje će zasigurno provesti nezaboravne trenutke koje će dugo pamtiti.

28.07.2016.


Copyright © 2003 - 2017 West Herzegowina Fest. All rights reserved.
This site is powered by GCR production