Jäger zona - ledeno hladan Jägermeister
Vrelu atmosferu na West Herzegowina Fest rashladit će u Jäger zoni
tko drugi - nego ledeno hladan Jägermeister.
West Herzegowina Fest i ove godine će se održati na dobro poznatoj lokaciji, i kao i dosada program će se sastojati od dobre glazbe, priča i filmova. Na festivalu će biti prikazana 22 filma, nastupit će devet bendova, a u festivalskom fanzinu naći će se 32 kratke priče.

Bogatom programu festivala pridružit će se i Jägermeister sa svojom festivalskom pričom. Dobro poznatu Jäger zonu ove godine imat će priliku posjetiti i svi prijatelji West Herzegowina Festa, upoznati mjesto opuštanja i druženja gdje će moći pronaći sve ono što im je potrebno za još bolji provod. U ovom šatoru teško da će itko moći odoljeti cool ležaljkama i tabureima namjenjenim za odmor od plesanja. Vesele Jägerette će biti tu da se druže s fanovima i da ih slikaju ispred velikog foto zida polaroid kamerom, što će omogućiti fanovima da fotografiju odmah ponesu kući sa sobom kao uspomenu.

Vrelu atmosferu na West Herzegowina Fest rashladit će u Jäger zoni tko drugi - nego ledeno hladan Jägermeister.

Osim glazbe i odličnog provoda, ove godine u Jäger zoni, uživaoci Jägera će imati jedinstvenu priliku ukrasiti svoje tijelo privremenom tetovažom. Jägermeister je angažirao našeg lokalnog umjetnika Antu Marića i pripremio odlične skice između kojih se može odabrati željena tetovaža.

Jäger zona je mjesto susreta svih mladih diljem svijeta na festivalima i mjesto kreiranja nezaboravnih trenutaka!

25.07.2017.


Copyright © 2003 - 2019 West Herzegowina Fest. All rights reserved.スーパーコピー
This site is powered by GCR production