Izložba Roman Řehák
Izložbu dijela ovog češkog umjetnika koji je spojio novu tehnologiju i likovnu umjetnost, West Herzegowina Fest predstavit će u Garden summer baru, a posjetitelji će ju moći vidjeti 2. i 3. kolovoza
Roman Řehák, češki je umjetnik i tvorac brojnih aplikacija za smartphone, koji je svoj umjetnički izričaj odlučio prikazivati kroz prilagodbe i obrade fotografija na neobično kreativan način. Izložbu dijela ovog češkog umjetnika koji je spojio novu tehnologiju i likovnu umjetnost, West Herzegowina Fest predstavit će u Garden summer baru, a posjetitelji će ju moći vidjeti 2. i 3. kolovoza.

Zbirka fotografija kojima se Řehák predstavlja čine tako umjetnička djela koja gotovo da izgledaju kao umjetničke slike. Rehák je osmislio poseban program za pametne telefone i tablete te ih je počeo intenzivno primjenjivati u svojem umjetničkom izričaju.

Susreti i suradnje sa zanimljivim ljudima nadahnuli su ga i motivirali za stvaranje originalnih remek-djela koja, što je još zanimljivije, nastaju samo na mobilnom telefonu.

Instagram Roman Rehak


30.07.2019.


Copyright © 2003 - 2019 West Herzegowina Fest. All rights reserved.スーパーコピー
This site is powered by GCR production