Završen West Herzegowina Fest No.9.
Siledije i Gorana Nikoli pobjednici u glazbenm djelu,
film "Format" Stjepana Miloša, a najbolja kratka pria "Mirisi" Tihomira Hercega.


Unato kiši koja je neumorno padala sva tri dana trajanja festivala West Herzegovina Fest No.9. uspješno je priveden kraju. Siledije (Ljubuški) i Gorana Nikoli (apljina) podjelili su prvo mjesto u glazbenoj konkurenciji, najboljim filmom proglašen je "Format" autora Stjepana Miloša (Grude), a najboljom kratkom priom "Mirisi" autora Tihomira Hercega (Ljubuški).

Da se podsjetimo kako je sve prošlo. Nastupilo je 14 bendova u konkurenciji, prikazano je 27 amaterskih filmova u konkurenciji, a u festivalskom Fanzinu objavljena je 31 kratka pria. Prvi dan hercegovaki glumac eljko Nini Bata, publici poznat po ulozi Davora iz Audicije, otvorio je deveti West Herzegowina Fest, a uz ples na kiši zatvorili su ga koncerti Nene Belana i Gustafa. Druga veer prošla je u konkurencijskom djelu festivala, nastup bendova i projekcije filmova. Završna veer pored programa u konkurenciji i proglašenje pobjednika nastupili su Kino Klub i za kraj festivala Kawasaki 3p.

Uprilien je i likovni performans ArTest gdje je za vrijeme trajanja festivala šest mladih umjetnika s Akademije likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu oslikavalo platna velikih dimenzija u interakciji s publikom.


01.08.2011.
 


 
Copyright © 2003 - 2019 West Herzegowina Fest. All rights reserved.スーパーコピー
This site is powered by GCR production