Filmski žiri WHF No.11.
Kao i svake godine stručni žiri sastavljan od već afirmiranih ili neafirmiranih filmaša, književnika, glumaca, glazbenika, likovnih umjetnika....Tomislav Bubalo (Široki Brijeg/ BiH)
Tomislav Bubalo rođen u Zagrebu 1968., a živi i radi u Širokom Brijegu. Osnivač produkcijske kuće Kadar Široki Brijeg. Producent filmova „Pacijent“, „Bolnica u Mostaru“, „3 dana“, „Let iznad minskog polja“ te koproducent filma „Obrana i zaštia“. Montirao, snimao, režirao i producirao više dokumentarnih i namjenskih filmova. Jedan je od osnivača i aktivni član Kino Video Kluba „Amater“ u Širokom Brijegu i jedan od suorganizatora Mediteran film festivala. Pored filma bavi se dizajnom, izdavaštvom i multimedijalnim projektima.
Robert Alilović (Ljubuški / BiH)
Robert Alilović rođen 1969. u Ljubuškom. Akademski kipar i dizajner. Radi i živi u Ljubuškom. Vlasnik je dizajnerske kuće Moderna design Ljubuški, art direktor Voditelj cluba Smokva design club Ljubuški.
Goran Bogdan (Široki Brijeg/ BiH)
Goran Bogdan rođen 1980. u Širokom Brijegu je kazališni, televizijski i filmski glumac. Završio je ekonomiju, ali ipak nastavio stopama glumca uz velike uspjehe u reklamama, filmovima, a pogotovo u mnogobrojnim kazališnim predstavama u Zagrebačkom kazalištu mladih. Jedan je od glavnih organizatora West Herzegowina Festa, festivala amaterskog stvaralaštva koji znantno dopunjava njegov životopis.


30.07.2013.


Copyright © 2003 - 2019 West Herzegowina Fest. All rights reserved.スーパーコピー
This site is powered by GCR production