Glazbeni žiri WHF No.11.
Kao i svake godine stručni žiri sastavljan od već afirmiranih ili neafirmiranih filmaša, književnika, glumaca, glazbenika, likovnih umjetnika....Dino Šaran (Sarajevo / BiH)
Dino Šaran rođen 1969. godine u Sarajevu, gdje je zavšio osnovnu i Školu primijenjene umjetnosti i dizajna. S obzirom na to da nije prošao prijemni ispit na Odsjeku za engleski jezik na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, upisao je Pravni fakultet, koji nikad nije završio. 1986. godine osniva grupu Letu Štuke pod utjecajem punka i novog vala. Danas živi i radi na relaciji Zagreb - Sarajevo.
Gabrijel Prusina (Mostar / BiH)
Gabrijel Prusina rođen 1984. god u Mostaru. Glazbom se bavi već 18 godina. Svirao u Zosteru s kojim je snimio album "Imači kada". Tenutno svira klavir u Mostar Sevdah Reunionu. Multi-instrumentalist, improvizator, vrhunski poznavatelj etno glazbe, pokretač glazbene pop-rock škole Groove u Mostaru te Hercegovačkog Etno Okreta.
Ivan Galić Ivećko (Široki Brijeg / BiH)
Ivan Galić Ivećko rođen je u Širokom Brijegu 1976. godine. Utemeljitelj Hrvatske glazbene unije u Širokom Brijegu, te voditelj "male škole gitare" preko deset godina kroz koju je prošlo tisuće mladih iz cijele Hercegovine. Vrsni gitarist i poznavatelj svih vrsta glazbenih izričaja. Začetnik, osnivač, pokretač, organizator i glazbeni urednik West Herzegowina Fest-a.


30.07.2013.


Copyright © 2003 - 2019 West Herzegowina Fest. All rights reserved.スーパーコピー
This site is powered by GCR production