Filmski žiri WHF No.12.
Kao i svake godine stručni žiri sastavljan od već afirmiranih ili neafirmiranih filmaša, književnika, glumaca, glazbenika, likovnih umjetnika....Sergej Trifunović (Beograd / Srbija)
Sergej Trifunoviæ roðen u Mostaru 2. rujna 1973. poznati je srpski glumac koji je ostvario niz zapaženih filmskih uloga. Odrastao je u glumaèkoj obitelji, glumac je njegov otac Tomislav, ali i brat Branislav. Trifunoviæ je jedan od najpopularnijih glumaca svoje generacije iz Srbije. Studirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, a na velikom platnu se prvi put pojavio 1995. u filmu „Tuða Amerika“. Proslavio se ulogama u filmovima „Ubistvo s predumišljajem“ „Stršljen“, „Spasitelj“, „Munje!“, „Karaula“ i seriji „Crni Gruja“. Živi i radi u Beogradu.
Ðelo Hadžiselimović (Zagreb / Hrvatska)
Ðelo Hadžiselimoviæ, roðen 1950. godine u Zagrebu, urednik na Hrvatskoj Radio Televiziji. 1974. godine diplomirao komparativnu književnost i engleski jezik na FF-u u Zagrebu i poèeo raditi kao vanjski suradnik na HRT-u. Postao je jedan od najjaèih brandova hrvatske televizije, a sintagma "Odabrao Ðelo Hadžiselimoviæ", kojom se godinama odjavljuju odlièni dokumentarni serijali, pretvorila se u najkorišteniji slogan: Kazalište slijepih tako je nazvalo svoju predstavu, splitska grupa "ST!llness" snimila je CD pod nazivom "Sve što znam o životu je... odabrao Ðelo Hadžiselimoviæ", dizajnirana je majica, a kruži i vic o njemu i Jamesu Bondu.
Tomislav Ćavar (Široki Brijeg / BiH)
Roðen 2. svibnja 1973. u Širokom Brijegu. Na Filozofskom fakultetu u Zadru diplomirao njemaèki jezik i književnost i povijest umjetnosti. Zaposlen kao prof. njemaèkog jezika u Prvoj osnovnoj školi u Širokom Brijegu i kao viši asistent na Odjelu za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Mostaru. Predsjednik Udruge za promicanje vizualne kulture Ćavarovo Brdo Pictures. Voditelj video sekcije u Gimnaziji fra Dominika Mandiæa i Prvoj osnovnoj školi. Sudjelovao i nagraðivan na festivalima kratkog filma u zemlji i inozemstvu.


23.07.2015.


Copyright © 2003 - 2019 West Herzegowina Fest. All rights reserved.スーパーコピー
This site is powered by GCR production