Glazbeni žiri WHF No.12.
Kao i svake godine stručni žiri sastavljan od već afirmiranih ili neafirmiranih filmaša, književnika, glumaca, glazbenika, likovnih umjetnika....Atilla Aksoj (Mostar / BiH)
Atilla Aksoj rođen 1972. godine u Mostaru, vlasnik studija "Baraka" godinama djeluje kao producent, kompozitor, gitarista, perkusionista, sazlija i vokal. Zajedno s Mariom Knezovićem čini okosnicu grupe "Zoster", a poznat je i kao borac za očuvanje sefardske muzike i ladino jezika na ovim prostorima. Od 2008. godine zajedno s Vladimirom Mićkovićem u duu "Arkul" promovira sefardske pjesme objavljene na njihovim albumima "L'amor" i "Il Bastidor".
Orhan Maslo (Mostar / BiH)
Orhan Maslo rođen je u Mostaru 1978. godine. Izvršni producent i direktor Mostar Blues & Rock Festivala, direktor „Rock Škola Mostar“. Kao umjetnik i muzičar, Orhan Maslo Oha bio je angažiran na mnogobrojnim muzičkim projektima i između ostalih sarađivao sa: Duch National Metropole Orchestra, Dubioza Kolektiv, Sevdah De LUX, Mostar Sevdah Reunion, Eternal Bridge, Umoya Ensemble, Vasil Hadžimanov Band itd. Radio je i sa svjetki poznatim imenima kao što su: Brian Eno, Horace Andy, Prince Stanley, Eugene Skeef, Anthony Tidd, Mehnaz, Laraaji, Duncan Sheik, Matt Black.
Ivan Galić Ivećko (Široki Brijeg / BiH)
Ivan Galić Ivećko rođen je u Širokom Brijegu 1976. godine. Utemeljitelj Hrvatske glazbene unije u Širokom Brijegu, te voditelj "male škole gitare" preko deset godina kroz koju je prošlo tisuće mladih iz cijele Hercegovine. Vrsni gitarist i poznavatelj svih vrsta glazbenih izričaja. Začetnik, osnivač, pokretač, organizator i glazbeni urednik West Herzegowina Fest-a.


18.07.2014.


Copyright © 2003 - 2019 West Herzegowina Fest. All rights reserved.スーパーコピー
This site is powered by GCR production