Filmski žiri WHF No.13.
Kao i svake godine stručni žiri sastavljan od već afirmiranih ili neafirmiranih filmaša, književnika, glumaca, glazbenika, likovnih umjetnika....Krešimir Mikić (Osijek / Hrvatska)
Krešimir Mikić, rođen u Osijeku 17. travnja 1974. hrvatski je kazališni, televizijski i filmski glumac. Snimio je tridesetak filmova, nastupa u kazalištu, a često ga se može vidjeti i u reklamama na Hrvatskoj televiziji. Jedan je od najnagrađivanijih hrvatskih glumaca u povijesti sa čak četiri prestižne nagrade Hrvatskog glumišta, nagrade Veljko Maričić na Međunarodnom festivalu malih scena, nagrade Marul na Marulićevim danima, dvije nagrade za najboljeg glumca na Festivalu glumca i Zlatne Arene za glavnu mušku ulogu na Pula Film Festivalu.
Marko Cindrić (Zagreb / Hrvatska)
Marko Cindrić (Zagreb, 6. travnja 1984.) je hrvatski kazališni i televizijski glumac. Prestižnu akademiju The Oxford School of Drama završava 2010. godine kada pokreće i festival nove drame - Nu:Write Theatre Festival, kojem je i umjentički direktor. Ostvamrio je niz uloga u kazalištu, na televiziji i filmu.
Filip Mojzeš (Zagreb / Hrvatska)
Redatelj Filip Mojzeš rođen je u Zagrebu 1989. godine. Student je treće godine filmske i televizijske režije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Dosad je snimio nekoliko kratkometražnih igranih i dokumentarnih filmova: Vjetar puše kamo hoće (2013), Ante, još će biti rata (2013), Točkica na nosu (2013), Noć za dvoje (2010).


18.07.2014.


Copyright © 2003 - 2019 West Herzegowina Fest. All rights reserved.スーパーコピー
This site is powered by GCR production