Glazbeni žiri WHF No.6.
Kao i svake godine stručni žiri sastavljan od već afirmiranih ili neafirmiranih filmaša, književnika, glumaca, glazbenika, likovnih umjetnika....Mojmir Novaković (Split / Hrvatska)
Rođen 1970. godine. Godine 1992. kreće putem istraživanja drevnih napjeva i tradicijske glazbe kada osniva grupu Legen koja je u idućih deset godina uspješno predstavljala vlastiti spoj tradicijske i moderne glazbe diljem svijeta - putem koncerata, kazališne i filmske glazbe, albuma i na međunarodnim kompilacijama World music-a. Krajem 2002. članovi grupe Legen odlučili su na neko vrijeme poći svatko na svoju stranu te je Mojmir osnovao novu grupu i nadjenuo joj ime Kries. Odlučnim spajanjem elektronike i tradicijskih glazbala omogućuju putovanje kroz prostor i vrijeme, recept za ravnotežu između inovacije i tradicije.
Boris Čerkuč (Mostar / BiH)
Dugogodišnji glazbeni urednik i voditelj na mostarskom RDV-u. Ispočetka se aktivno bavio rokenroulom u bendu Najsmoluđi, ali kada je skužio da puno bolje sluša glazbu, nego što istu svira - okanio se ćorava posla i odlučio postati analitičar, povjesničar i kolekcionar svega što ima veze sa popularnom glazbom i pop - kulturom uopće. Ionako kažu da su najbolji glazbeni kritičari uglavnom propali glazbenici.
Rafael Dropulić Rafo (Ploče / Hrvatska)
Rafael Dropulić, poznat široj javnosti pod nadimkom Rafo, rodio se 1983. godine u Mostaru, odrastao u Pločama, trenutno kao i mnogi studenti iz južnih krajeva Hrvatske živi u Zagrebu u koji se doselio radi srednje škole. Završio je opću gimnaziju i trenutno studira turistički menadžment. Ne da se proslavio na Story Super Nova Music Talents showu i na realiti showu Farma nego je pobijedio na oba.
Ivan Galić Ivećko (Široki Brijeg / BiH)
Ivan Galić Ivećko rođen je u Širokom Brijegu 1976. godine. Utemeljitelj Hrvatske glazbene unije u Širokom Brijegu, te voditelj "male škole gitare" preko deset godina kroz koju je prošlo tisuće mladih iz cijele Hercegovine. Vrsni gitarist i poznavatelj svih vrsta glazbenih izričaja. Začetnik, osnivač, pokretač, organizator i glazbeni urednik West Herzegowina Fest-a.


18.07.2008.


Copyright © 2003 - 2019 West Herzegowina Fest. All rights reserved.スーパーコピー
This site is powered by GCR production