Filmski žiri WHF No.7.
Kao i svake godine stručni žiri sastavljan od već afirmiranih ili neafirmiranih filmaša, književnika, glumaca, glazbenika, likovnih umjetnika....Vladimir Mikulić Vava (Široki Brijeg / BiH)
Rođen 1956. u Širokom Brijegu. Diplomirao engleski jezik na FF u Sarajevu. Slikar autodiktat. Član ULU En Face, izlagao na 10 samostalnih i više skupnih izložbi u BiH i inozemstvu. Radi kao prof. engleskog jezika u Širokom Brijegu.
Marko Mikulić Mašija (Široki Brijeg / BiH)
Rođen 1973. godine u Širokom Brijegu. Osnovnu i srednju školu završio u Širokom Brijegu, a Novinarski fakultet u Mostaru. Veliki ljubitelj i poznavatelj sedme umjetnosti. Trenutno živi i radi kao snimatelj na Hrvatskoj Radio Televiziji u Zagrebu.
Petar Leventić (Široki Brijeg / BiH)
Rođen 16.10.1978. godine u Širokom Brijegu gdje završavam osnovnu školu i opću gimnaziju. Godine 1997. upisuje Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu u klasi prof. Joška Juvančića, kod kojega diplomiram četiri godine nakon. 2004. godine ulazi u stalni angažman u Zagrebačko kazalište mladih, nastupio u tridesetak kazališnih predstava raznih žanrova, glumio u filmovima "Nebo sateliti" Lukasa Nole, "Holding" Tomislava Radića, "Konjanik" Branka Ivande i "Oidar" Zvonimira Rumbolta. Također se bavim sinkronizacijom crtanih filmova, snimanjem radio-drama...


18.07.2009.


Copyright © 2003 - 2019 West Herzegowina Fest. All rights reserved.スーパーコピー
This site is powered by GCR production