Glazbeni žiri WHF No.7.
Kao i svake godine stručni žiri sastavljan od već afirmiranih ili neafirmiranih filmaša, književnika, glumaca, glazbenika, likovnih umjetnika....Senad Trnovac (Mostar / BiH)
Rođen 1959. godine u Mostaru. Jedan od najboljih fusion eto bubnjara u Hercegovini, a i šire. Svirao sa mnogim svjetskim zvjezdama kao što su Šaban Bajramović, Ljiljana Buttler, Esma Redžepova... a trenutno aktivno sudjeluje u glazbenoj skupini Mostar Sevdah Reunion ili ti ga Cafe Sevdah.
Mario Knezović (Mostar / BiH)
Rođen 1979. godine u Mostaru. Student novinarstva na Sveučilištu u Mostaru gdje živi i bavi se glazbom - kompozitor, aranžer tekstopisac i sve ostalo... Frontmen popularnog mostarskog benda «Zoster», koji trenutno snima treći studijski albuma.
Ivan Galić Ivećko (Široki Brijeg / BiH)
Ivan Galić Ivećko rođen je u Širokom Brijegu 1976. godine. Utemeljitelj Hrvatske glazbene unije u Širokom Brijegu, te voditelj "male škole gitare" preko deset godina kroz koju je prošlo tisuće mladih iz cijele Hercegovine. Vrsni gitarist i poznavatelj svih vrsta glazbenih izričaja. Začetnik, osnivač, pokretač, organizator i glazbeni urednik West Herzegowina Fest-a.


18.07.2009.


Copyright © 2003 - 2019 West Herzegowina Fest. All rights reserved.スーパーコピー
This site is powered by GCR production