Filmski žiri WHF No.8.
Kao i svake godine stručni žiri sastavljan od već afirmiranih ili neafirmiranih filmaša, književnika, glumaca, glazbenika, likovnih umjetnika....Josipa Krajinović (Tomislavgrad / Zagreb)
Duvanjka s prebivalištem u Zagrebu. Kao novinarka Hrvatske televizije spaja ugodno s korisnim gledajući filmove i prateći teme iz svijeta sedme umjetnosti. Velika ljubiteljica filmskih festivala. Zahvaljujući HTV-u, intervjuirala i neke od svjetskih filmskih zvijezda, poput Sophie Loren, Kevina Costnera i drugih.
Boris Šiber (Sarajevo / BiH)
Boris Šiber, urednik programa za djecu i omladinu Federalne televizije i jedan od učenika u humorističkoj seriji "Večernja škola EU" koja se prikazuje na TV Nova i na FTV-u, jedan od osnivača "Top-liste nadrealista".
Goran Bogdan (Široki Brijeg / BiH)
Glumac i student zagrebačke Akademije dramske umjetnosti. 28-godišnji glumac, rodom iz Širokog Brijega, koji posljednjih deset godina živi i radi u Zagrebu. Redovito je angažiran na Dubrovačkim ljetnim igrama, surađivao je s najvećim kazališnim redateljima kao što su Paolo Magelli i Ivica Buljan, što i nije tako loše za nesuđenog ekonomista. Dolasom u Zagreb iz Hercegovine svoju budućnost prvo vidio u makroekonomskim analizama te je tako na Ekonomskom fakultetu dogurao do magisterija, pa se čak i zaposlio u Ministarstvu. Međutim, tada je shvatio da je njegova sudbina ipak - na kazališnim daskama.


28.07.2010.


Copyright © 2003 - 2019 West Herzegowina Fest. All rights reserved.スーパーコピー
This site is powered by GCR production