Glazbeni žiri WHF No.8.
Kao i svake godine stručni žiri sastavljan od već afirmiranih ili neafirmiranih filmaša, književnika, glumaca, glazbenika, likovnih umjetnika....Ivo Miličević (Široki Brijeg / BiH)
Rođen 1959. godine u Širokom Brijegu. Završio studij politologije i novinarstva u Zagrebu, tajnik Akademije likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu, nakladnik. Vrstan gitarist i strastveni ljubitelj i kolekcionar gitara.
Tomislav Matković (Imotski / Hrvatska)
Rođen 1966. u Mannheimu kao dijete gasterbajtera i Švabice. Tamo pohađa i školu pa odlično vlada njemačkim jezikom što mu je kasnije dobro došlo dok je dotravao auta iz Njemačke. U Zagrebu godinama studira filozofiju i arheologiju koje nezavršeno prekida kad mu je ćaći više dodijalo slati pare. Nakon toga trbuhom za kruhom počima raditi na Radio Imotskom gdje je naučio osnove zanata, a kad je '98. god. otvoren Radio Grude, na nagovor žene, prelazi u obećanu zemlju Hercegovinu. Na Radio Grudin radi kao glazbeni urednik, voditelj i vatreni promotor gange, a pošto je uvijek bio naopak aktivno prati domaću rock/alternativnu glazbenu scenu s cijelog prostora što ga danas popularno nazivamo Regija. Živi u Imotskom, radi u Grudin, pa je prijavljen i amo i tamo, a na granici ga ne zaustavljaju – on živi pravi Hercegovački san !
Ivan Galić Ivećko (Široki Brijeg / BiH)
Ivan Galić Ivećko rođen je u Širokom Brijegu 1976. godine. Utemeljitelj Hrvatske glazbene unije u Širokom Brijegu, te voditelj "male škole gitare" preko deset godina kroz koju je prošlo tisuće mladih iz cijele Hercegovine. Vrsni gitarist i poznavatelj svih vrsta glazbenih izričaja. Začetnik, osnivač, pokretač, organizator i glazbeni urednik West Herzegowina Fest-a.


28.07.2010.


Copyright © 2003 - 2019 West Herzegowina Fest. All rights reserved.スーパーコピー
This site is powered by GCR production